Home Authors Posts by Khayra Naila

Khayra Naila

Avatar
1089 POSTS 0 COMMENTS
"Percayalah cinta ni ibarat seperti selipar, kalau tak putus confirm dicuri orang"- info meecks

Berat dari 183kg hingga 78kg! 10 tips dari lelaki ini sehingga berjaya turun 100kg...

Masyarakat kita sering jadikan kelemahan tubuh badan pada seseorang sebagai bahan untuk ketawa dan di malukan. Isu body shaming ini menjadi topik hangat dalam...

Rambut gugur,berkelumumur & kulit kepala gatal! Wanita ini kongsikan petua pelik tapi sangat berkesan

Masalah rambut gugur sering menghantui golongan wanita. Tak kira lah berambut pendek ataupun panjang, masalah sebegini ibarat mimpi ngeri. Dah banyak duit dihabiskan namun...

Umur Tua Tapi Muka Macam 19 Tahun. Wanita Ini Kongsikan Cara Dapatkan Wajah Awet...

Pernah tak anda terfikir macam mana orang dahulu kala kelihatan cantik padahal ketika zaman itu tiada lagi teknologi kecantikan seperti sekarang laser mahupun cucuk...

Ikuti Kisah Serba Mewah Ezurin Khyra, Daripada Model Biasa Menjadi Seorang Puteri Fashionista

Siapa je yang boleh digelar ‘Crazy Rich Asian’ kalau bukan yang luar biasa mewahnya. Artis tahun 1990-an dan juga model terkenal, Datin Ezurin memang...

POPULAR

error: Isi kandungan dilindungi. Sila letakkan kredit untuk setiap penulisan meecks yang anda copy!