Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hidayah Luah Rasa Sebak Nampak Vellfire Arwah Abam Kini Dipandu Orang Lain

Isteri mana yang tak sedih bila mengenangkan semula segala kenangan yang telah dicipta bersama arwah suami? Bagi mana-mana isteri yang mempunyai pengalaman kehilangan suami pasti faham akan perasaan ini.

Selain itu, si balu pasti akan sedikit sebanyak mengimbau semula kenangan bersama suami yang pernah ada dulu apabila melihat harta peninggalan mereka.

Begitulah yang terjadi kepada balu pelawak tanah air Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan, Siti Norhidayah Mohd Ali.

Baru-baru ini sebuah video TikTok yang dikongsikan sendiri oleh Hidayah yang mengatakan dirinya sebak apabila melihat kereta jenis Toyota Vellfire yang pernah dimiliki Abam melintasi jalan raya dan dipandu oleh orang lain.

Menurut kapsyen di video tersebut, Hidayah sengaja merakamkan momen tersebut agar anak mereka, Hamzah tahu tentang kereta yang pernah dipakai ayahnya. Tambah Hidayah lagi, kereta Vellfire tersebut dibeli dahulu adalah untuk keselesaan anak mereka.

“Ternampak kereta arwah suami – BNP 639. Hanya tinggal kenangan. Bila Hamzah dah besar inilah kereta ayah. Ayah pernah cakap kereta ini untuk keselesaan anaknya.

“Hamzah nanti doakan bisnes ibu berjaya boleh Ibu beli kereta macam arwah ayah,” tulisnya.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mendoakan kesejahteraan keluarga tersebut. Selain itu, banyak komen-komen positif yang diberikan oleh netizen di TikTok untuk menyokongnya.

Video yang telah tular di laman TikTok:

https://www.tiktok.com/@hidayah_hamzah/video/7106865005450104090

@hidayah_hamzah Hanya tinggal Kenangan Kereta Arwah Suami..Bila hamzah dah besar Ini la Kereta Ayah, Ayah penah cakp Kereta ini untuk keselesaan anaknya.. Doakan Bisness Ibu berjaya ❤️🥰#hanyatinggalkenangan #keretapenuhkenangan #dieyabeauty ♬ Kenangan Terindah – SAMSONS

Kongsi artikel ini: