Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tak Pernah Serik! Jika ada rezeki, cinta bertaut semula antara Bella dan Aliff akan dikongsikan umum

Kontroversi rumahtangga antara selebriti kelahiran Singapore, Aliff Aziz dan juga Bella Astillah sering kali menjadi tarikan di media dan menjadi buah mulut netizen. Terbaru lagu terbaru nyanyian Bella Astillah menjadi tarikan kepada netizen yang rata rata menyatakan single yang berjudul Tenang itu adalah direka bagi memberi gambaran terhadap hubungan dengan suaminya itu semakin pulih.

BACA : Bella Baru Je Nak Rujuk Balik! Video Lelaki Iras Aliff Aziz Buat Hal Di Tempat Awam, Badan Penuh Tatoo

GAMBARAN LELAKI BERPEWATAKAN SEPERTI ALIFF AZIZ

Di dalam klip video lagu Tenang itu Bella telah menampilkan watak lelaki yang seakan akan Aliff Aziz yang terdahulunya pernah timpul dengan beberapa kontroversi pergduhan ditempat awam. Namun begitu Bella sekerasnya menafikan perkara tersebut.

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah, TENANG IS OUT NOW ON YOUTUBE!! @universalmusic_my 🙏🏻❤️ #TenangBella #TenangBA

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

Menurut Bella lagi lagu terbarunya itu tiada kena mengena dengan kehidupan peribadinya bersama bekas suami yang dikatakan semakin pulih itu. Bella juga menegaskan bahawa dirinya tidak lagi ingin berkongsi perihal kehidupan peribadi kepada umum setelah perlbagai kontroversi yang timbul.

SUDAH MATANG DENGAN PERIHAL PERIBADI

“Semua orang tahu tentang kisah saya dan keadaan saya yang sebelum ini pernah terluka. Namun begitu apa yang telah terjadi dan saya lalui itu telah mematangkan dan memberikan saya semangat baru.”

Tegas Bella lagi lagu terbaru itu tiada kena mengena dengan kehidupan peribadinya. Menurut Bella lagi dia tidak boleh berkongsikan apa apa perihal kerana ingin menghormati perasaan kedua belah keluarga.

Sumber Instagram

Mengenai hubungannya dengan Aliff itu akan dikongsikan kepada umum apabila tiba masanya nanti. Jelas Bella dirinya kini berhati hati untuk berkongsikan perihal peribadi di media sosial kerana beranggapan telah melakukan kesilapan besar sebelum ini.

Bella dan Aliff telah mengambil keputusan untuk berpisah pada Mei tahun lalu oleh beberapa kontroversi cvrang yang melanda diri Aliff Aziz dan pelbagai pihak. Hasil perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki yang kini tinggal bersama Bella.

Kongsi artikel ini: