Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Takkan ada pada yang lain! Risteena kongsi detik saat pertemuan hingga jatuh cinta kepada Isa Khan

Hangat dilamun cinta! Itu lah yang boleh digambarkan tentang hubungan Nur Risteena Munim dan juga Isa Khan. Mereka dilihat sangat manja dan momen tersebut dikongsikan kepada peminat melalui laman sosial Instagram.

Risteena mula berani mendedahkan satu per satu kisah saat pertemuan mereka berdua sehingga lah detik jatuh cinta semenjak pengumuman pertunangan mereka di Bali baru-baru ini. Ibarat masa terhenti seketika apabila membaca kisah romantik aktres cantik ini.

Sumber Instagram

THROWBACK ZAMAN BERCINTA:

“Terlalu banyak yang kami lalui bersama walaupun dalam masa yang singkat. Tak sangka saya berjumpa dengan seseorang macam dia dalam hidup saya. Perasaan cinta yang terlalu dalam membuatkan saya seseorang yang istimewa dalam hidup dia.”

“Terlalu banyak memori indah yang takkan dilupakan. Janji dia pada saya, akan menjadikan saya wanita paling bahagia di dunia ni. Teruskan menjadi orang yang sama saya jatuh cinta dulu.”

 

View this post on Instagram

 

Terlalu banyak yang kami lalui bersama walaupun dalam masa yang singkat. Tak sangka saya berjumpa dengan seseorang macam dia dalam hidup saya. Perasaan cinta yang terlalu dalam membuatkan saya seseorang yang istimewa dalam hidup dia. Terlalu banyak memori indah yang takkan dilupakan. Janji dia pada saya, akan menjadikan saya wanita paling bahagia di dunia ni. Teruskan menjadi orang yang sama saya jatuh cinta dulu. Semoga hubungan ini terus berkekalan. Saya bangga dengan apa yang dia usaha sekarang. Always proud of him. Effort dan kesungguhan dia tak mungkin semua orang boleh buat. Semoga saya terus menjadi semangat dan kekuatan awak. Semoga awak berjaya dunia akhirat. Saya bangga dengan apa yang awak usahakan dan apa yang awak ada sekarang. I’m proud to say this, my Isa Khan. P/s: Masa ni belum terfikir untuk ada @lovit_hq pun. Now dia dah menjadi seorang founder yang hebat. Cepatnya awak sayang. Mudahnya semua urusan awak. Saya sentiasa doakan @lovit_hq kita berjaya bersama team kita💪

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

USAHA YANG TIADA PADA ORANG LAIN

“Semoga hubungan ini terus berkekalan. Saya bangga dengan apa yang dia usaha sekarang. Always proud of him. Effort dan kesungguhan dia tak mungkin semua orang boleh buat.”

“Semoga saya terus menjadi semangat dan kekuatan awak. Semoga awak berjaya dunia akhirat. Saya bangga dengan apa yang awak usahakan dan apa yang awak ada sekarang. I’m proud to say this, my Isa Khan.”

Sumber Instagram

“P/s: Masa ni belum terfikir untuk ada @lovit_hq pun. Now dia dah menjadi seorang founder yang hebat. Cepatnya awak sayang. Mudahnya semua urusan awak. Saya sentiasa doakan @lovit_hq kita berjaya bersama team kita.” Kongsi Risteena kisah cinta mereka kepada peminat.

REAKSI PEMINAT

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya turut merasai kemanisan dalam bercinta yang dilalui oleh kakak Ruhainies ini. Mereka turut mendoakan agar pasangan dua sejoli ini kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin dan dipermudahkan segala urusan.

Sumber Instagram

Saat bahagia semuanya indah. Semoga momen sebegini sentiasa ada dalam diri mereka berdua di saat jatuh mahu pun bangun bersama.

Sumber: Instagram Risteena

Kongsi artikel ini: