Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Macam pelanduk dua serupa! Gadis mirip Chacha Maembong pakai bikini sakan bergelek

Chacha Maembong boleh dikatakan agak terkenal dalam dunia lakonan memandangkan beberapa lagi ahli keluarganya turut sama berkecimpung dalam pentas seni ini. Peminat sering membandingkan dia dan kakaknya iaitu Emma Maembong dalam setiap segi.

Sumber Instagram

EMMA LEBIH DIKENALI BERBANDING CHACHA

Bagai manapun rezeki tidak membelahi Chacha biarpun dia terlebih dahulu terjun dalam bidang ini berbanding kakaknya. Namun, Chacha tidak memandang itu sesuatu kelemahan dan membuatkan dia lebih berusaha untuk mencipta identiti tersendiri hingga lah dikenali kini.

Sumber Instagram

MIRIP CHACHA, SAKAN BERLIBUR DI BALI DENGAN RAKAN-RAKAN

Terbaru, nama Chacha Maembong menjadi bualan hangat gara-gara tersebarnya satu video seorang gadis miripnya sedang khusyuk berlibur dengan rakan-rakan.

VIDEO 1:

Dalam video berkenaan menunjukkan gadis pelanduk dua serupa Chacha sedang berjoget dengan berpakaian bikini berwarna oren sekali gus menjadi tanda tanya ramai pihak.

Sumber Instagram

VIDEO DIMUAT NAIK DI INSTASTORY KAWANNYA

Menurut sumber, video berkenaan telah dimuat naik di instastory rakannya. Secara tidak langsung boleh mencemarkan nama baik Chacha sebagai seorang artis sekiranya benar ia milik Chacha.

VIDEO 2:

Bagi penulis, setiap individu memiliki fasa hidup yang tersendiri. Terpulang kepada diri masing-masing cara untuk mengawalnya. Seeloknya perkara kurang baik biar lah kita simpan untuk diri sendiri dan dirahsiakan selagi boleh daripada diketahui umum.

TUAN BADAN MASIH BELUM MENGELUARKAN KENYATAAN RASMI

Chacha Maembong berdarah kacukan Melayu-British ini antara selebriti yang dikenali di Negara kita. Andai benar lah gadis yang terpapar dalam video tular berkenaan miliknya, kita tunggu dan lihat komen dan juga respon tuan badan secara rasmi.

Sumber Instagram

Kita sebagai masyarakat jangan cepat melatah. Apa pun jadikan kisah ini sebagai iktibar dalam menjaga nama baik dan juga aib sendiri agar diri dikenali sebab bakat dan bukannya kontroversi semata-mata.

Kredit: beautifulnara

Kongsi artikel ini: