Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tak nikah pun lagi! Didakwa muat naik gambar bersama Risteena, Isa Khan ditegur peminat

Sebelum ini adiknya Ruhainies menyorokkan identiti kekasih hati. Kini giliran Risteena pula mengikut jejak langkah berbuat demikian. Dikatakan dilamun cinta dengan seorang jejaka kacak namun sehingga kini masih lagi merahsiakannya dengan menutup wajah individu tersebut.

Sumber Instagram

RISTEENA DAN ISA KHAN BERCINTA

Walau bagaimanapun desas desus kuat mengatakan yang Risteena sedang hangat berhubungan dengan Isa Khan. Masih menjadi tanda tanya apabila kedua mereka mengambil keputusan untuk mengunci mulut menjawab soalan itu.

Sumber Instagram

MENCIUM KEPALA SEORANG WANITA

Mengejutkan ramai pihak apabila Isa Khan mengumumkan sesuatu di laman instagramnya. Berikut adalah perkongsian asalnya:

Sumber Instagram

“Sayang, kamu tlah muncul dalam hidup aku pada saat aku ga punya siapapun. Kamu tlah memberi segala arti dan semangat yang baharu dalam hidup aku. Kamu tlah menerima dan mempercayakan aku walaupun banyak manusia jahat coba untuk meracuni pikiran kamu, kamu tetap berani untuk mencintai aku. “

“Walaupun semuanya terjadi dengan sangat cepat, aku berasa udah sangat kenal sama kamu. Kamu seorang wanita yang sangat sempurna, sayang. Aku janji sama kamu, aku akan menjadikan kamu wanita yang paling bahagia di dunia ini. Aku akan menjaga kamu, melindungi kamu, menyayangi kamu sepenuh hati dan sepanjang hidup aku.“

 

View this post on Instagram

 

Saya nak macam ni sampai bila-bila…

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

“Aku cuman mau kamu tahu bahwa kamu adalah hal yang terindah dan kamu adalah bagian terbesar dalam hidup aku sekarang. InsyaAllah.. Tuhan tlah kirim kamu ke dalam hidup aku sebagai jodoh aku. Terima kasih karna tlah mencintai aku dengan setulus hati kamu, aku ga akan kecewakan kamu.”

“Kepada sahabat” media, minta maaf aku belum bisa kasih apa” penyataan untuk sekarang. Minta doa dari kalian moga semuanya di permudahkan buat aku dan dia. Assalamualaikum.” Tulis panjang lebar Isa Khan di ruangan kepsyen.

Isa Khan yang juga seorang artis Indonesia dilihat memuat naik gambar mencium kepala seorang wanita, yang dirahsiakan identiti diselangi dengan kepsyen di atas. Secara tidak langsung ianya mendapat perhatian netizen apabila berani melakukan aksi sedemikian.

AKSI DITEGUR PEMINAT

Sumber Instagram

Ada individu yang menegurnya kerana belum ada ikatan apa-apa tetapi sudahpun berani berbuat demikian. Komen tersebut mendapat respon baik dari Isa Khan yang hanya membalas dengan emoji love. Mungkin tidak ingin mengambil kisah sangat dengan persepsi umum.

Sumber Instagram

Isa Khan dan Risteena menjadi topik hangat apabila Risteena dilihat memuat naik video romantik pendek dengan seorang jejaka menyuapnya. Dia juga ada berkongsi gambar seorang lelaki disebalik sejambak bunga, yang mana netizen mengandaikan individu tersebut adalah Isa Khan.

Sumber Instagram

Andai benar ada sesuatu antara mereka berdua, sama-sama kita doakan agar mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.

Sumber: Instagram Isa Khan

Kongsi artikel ini: