Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

[VIDEO] Sengaja cari pasal! rakam tengah mandi, Raja Ilya jadi bahan netizen. orang lelaki pasti suka

Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Begum Raja Mohammad antara pelakon yang semakin rancak mencipta nama dalam industry hiburan tanah air. Actres cantik berumur 34 tahun ini mempunyai bakat lakonan yang luar biasa sehingga kan mendapat tawaran berlakon dengan produksi Hollywood namun ditolak atas alasan tersendiri.

Sumber Instagram

ANTARA TUNJANG UTAMA GERAK KHAS

Raja Ilya yang mempunyai darah kacukan Melayu-Arab ini mula terkenal melalui watak Azura Hanim dalam filem Suamiku Encik Perfect 10 dan juga drama bersiri Gerak Khas, memegang watak Inspektor Shakila.

Shakila dalam drama Gerak Khas

KONGSI GAMBAR BERSAMA SUAMI KETIKA BERBULAN MADU CETUS BUAH MULUT

Sebelum ini, nama Raja Ilya pernah mengundang reaksi kurang selesa masyarakat kita apabila berkongsikan gambar bersama suami ketika sedang menikmati bulan madu di Langkawi. Aksi manja yang ditampilnya bersama Trent membuatkan netizen berasa ianya tidak patut didedahkan umum meskipun sudah halal bersama bagi menghormati budaya dan juga agama.

Raja Ilya dan suami, Trent

BACA: [Foto] Dipertikai Islam atau tak! Foto mesra atas katil Raja Ilya mengundang reaksi kurang selesa netizen

BAHAN CUCI MATA PENONTON

Terbaru, Raja Ilya sekali lagi mencetuskan buah mulut orang ramai apabila berkongsikan video di IGTV miliknya. Apa yang menjadi perhatian adalah video tersebut menunjukkan aksinya mempromosikan produk syampu digunanya selama ini.

Rakaman video menunjukkan aksi berani Raja Ilya mandi sambil membersihkan rambut di dalam bilik air. Sekali gus ianya mengundang cakap-cakap banyak pihak terutama golongan mata keranjang.

KREDIT VIDEO:

DUNIA AKHIR ZAMAN

Sumber Instagram

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi yang dapat kita lihat. Rata-rata masyarakat tidak bersetuju cara selebriti ini dalam mempromosikan produk mereka. Sehingga jadi BAHAN untuk tontonan yang tak sepatutnya.

Sumber Instagram

 

Sumber Instagram

Instagram adalah tempat umum yang mana boleh diakses oleh pelbagai peringkat umur. Jadi ianya memberi kesan kepada golongan kanak-kanak terutama apabila melihatnya. Boleh dilihat juga komen netizen yang menyindir bahawa dia bukan muslim dan buat apa untuk diambil kisah.

Sumber Instagram

 

Sumber Instagram

 

Sumber Instagram

Justeru, diharapkan agar masing-masing menjaga serta menghormati budaya dalam Negara. Maklum lah kita hidup dalam Negara Islam dan isu sebegini boleh dikatakan agak sensitive dengan masyarakat. Kita sebagai manusia juga, menegur lah dalam keadaan baik dan waras, jangan terlalu cepat menghukum.

Sumber: Instagram Raja Ilya

Kongsi artikel ini: