Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Terdesak nak PERHATIAN! Zahirah Macwilson menukar pakaian di khalayak ramai

Siapa je yang tak kenal dengan pelakon berdarah kacukan yang jelita seperti Zahirah Macwilson ni. Dia merupakan aktres yang popular dengan siri drama lakonannya dan begitu juga dengan kisah peribadinya.

Zahirah merupakan seorang yang bertubuh tinggi rampai dank urus dan menjadi idaman setiap wanita di Malaysia ini. Selain memiliki rupa paras yang sangat jelita, Zahirah juga memiliki kulit yang sangat sekata. Fesyen yang dibawa oleh Zahirah selalunya menjadi ikutan para peminatnya tak kira dimana jua.

MENUKAR PAKAIAN DI LAMAN SOSIAL

Pada baru baru ini aktres jelita ini telah berkongsikan satu video di laman Instagram milik peribadinya yang berdurasi 5 minit bagi berkongsikan fesyen dengan peminat. Video itu telah mendapat perhatian warganet dan begitu juga dengan makcik bawang semua.

Sumber Instagram

Video 5 minit itu mengisahkan tentang Zahirah sedang menggayakan fesyen yang mempunyai style yang berbeza namun begitu yang menjadi buah mulut warganet adalah apabila dia menukar pakaian di hadapan kamera dan memuat naik video tersebut bagi tontonan umum.

Sumber Instagram

Zahirah telah menggayakan 3 style pakaian dan membuat pertukaran yang telah di potong kedalam video tersebut. Namun begitu hal ini tidak disenangi oleh warganet bawang sekalian dan menganggap ianya kurang sopan.

TERDESAK NAK PERHATIAN

Dalam komen daripada mak cik bawang sekalian ada yang berpendapat bahawa aksi yang dilakukan oleh Zahirah itu adalah seolah ingin meminta perhatian daripada umum. Tambahnya lagi aksi itu hanya terlalu mendesak untuk mendapat perhatian.

Sumber Instagram

Warganet juga menyuarakan bahawa banyak lagi cara yang boleh dilakukan oleh Zahirah bagi memperolehi publisiti dan bukannya meakukan sesuatu yang mendapat komen negative daripada warganet kerana dia merupakan seorang selebriti.

Mungkin juga niat Zahirah hanyalah ingin berkongsi idea fesyen dengan peminatnya dengan membuat tag dress to express itu. Macam macam lah juga warganet makcik bawang ni, tapi dah namanya selebriti apa pun yang dilakukan pasti ada yang tidak senang dan ada juga menyukainya.

Sumber : Instagram Zahirah Macwilson

Kongsi artikel ini: