Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

PA macam Mak Nyah! Syed Syaddiq tampil dedah identiti sebenar WANITA berkebaya merah

Terbaru tular di media sosial mengenai seorang gadis cantik berkebaya merah di dalam pejabat rasmi Menteri Belia dan Sukan iaitu Syed Syaddiq. Video yang dimuat naik itu telah kelihatan seorang wanita anggun dan agak terdedah itu berjalan masuk kedalam pejabat bersama yang lain.

BERKEBAYA MERAH DAN MENJOLOK MATA

Video itu menampakkan susuk tubuh yang terdedah di bahagian badannya mengenai seorang wanita yang menjadi tanda tanya kepada netizen semua. Video yang berdurasi seminit itu dimuat naik oleh seseorang di laman Twitter.

Wanita itu kelihatan bersahaja dan seperti sedang menghadiri mesyuarat bersama menteri itu.

PA PUN BAPOK

Video seminit itu telah mendapat pelbagai comment daripada warganet dan ramai yang menyatakan bahawa wanita tersebut merupakan salah seorang mak nyah ataupun wanita jadian oleh kerana mempunyai rupa paras dan susuk tubuh yang menggiurkan.

Sumber Instagram

Oleh kerana mempunyai kejelitaan yang luar biasa, wanita yang berdarah kacukan Belanda dan Cina ini telah pun mendapat komen kurang baik menyatakan yang dirinya adalah seorang bapok.

Ramai netizen yang berpedapat bahawa wanita itu ialah selaku PA kepada Syed Saddiq.

BUKAN PA SAYA, DAN DIA MERUPAKAAN WANITA TULEN

Namun begitu, kenyataan itu telahpun ditolak oleh Syed Syaddiq sendiri kerana menurutnya tiada kena mengena dengan PA dan wanita itu bukalah PA seperti yang dianggap oleh semua. Tambah Syed Syaddiq lagi wanita yang dikenali sebagai Cleopatra di laman instagramnya merupakan seorang ibu tunggal.

MEMPUNYAI DUA ORANG ANAK COMEL

Susulan daripada mulut makcik bawang warganet, Cleopatra telah memuat naik gambar nya yang sedang berjuang melahirkan anak keduanya pada tahun lepas untuk menepis dakwaan netizen. Wanita ini mempunyai sepasang cahaya mata yang begitu comel.

Sumber Instagram

Dalam sebab itu, dia juga memuat naik gambar anak anak nya itu di sosial media bagi menjelaskan dan membuktikan umum bahawa dia bukanlah seorang bapok dan merupakan seorang wanita tulen yang bergelar seorang ibu.

Sumber Instagram

Apalah nasib wanita sekarang, dah cantik tapi digelar mak nyah. Diharapkan agar masyarakat kita lebih berhati-hati sebelum berprasangka kurang baik dalam menyebarkan sesuatu cerita. Semoga dengan penjelasan ini dapat menjawab segala persoalan netizen.

Sumber : Cleopatra

Kongsi artikel ini: