Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mereka merestui! Intan Najuwa tepis dakwaan netizen dirinya mudah untuk dipegang aktor lelaki

Nama Intan Najuwa mula meningkat naik semenjak membintangi drama Tuan Danial bersama Idris Khan. Sebelum ini namanya menjadi bualan ramai gara-gara gambar didukung oleh Idris Khan tular di media sosial.

Sumber Instagram

INTAN NAJUWA MUDAH DISENTUH

Sumber Instagram

Tak berakhir di situ, pelakon kecil molek ini mula diperkatakan apabila terbaru sekali lagi gambarnya bersama Zul Ariffin menjadi isu. Ini berikutan mereka sedang berpeluk di atas kapal. Sekali gus orang ramai menyifatkan Intan Najuwa mudah untuk disentuh.

Sumber Instagram

Intan bagaimana pun menyifatkan gambar yang menjadi perhatian netizen itu sebagai prasangkan negatif pihak yang tak bertanggungjawab. Bagi dirinya, dia masih tahu untuk menjaga batas sebagai tunang orang.

Sumber Instagram

HANYA PROMOSIKAN DRAMA

Jelas Intan lagi, gambarnya bersama Zul Ariffin itu bertujuan untuk mempromosikan drama terbaru mereka yang bakal ditayangkan kelak. Tambah Intan, mereka berdua tahu untuk memegang watak masing-masing. Penularan gambar hanya lah sebahagian dari watak yang dipegang.

Sumber Instagram

“Saya tahu kerja saya macam mana, di sebalik penggambaran macam mana. Kami hanya memainkan watak masing-masing dan gambar yang dimuat naik adalah sebahagian daripada watak yang saya mainkan.”

Sumber Instagram

“Saya bukan nak cakap yang saya boleh dipegang-pegang oleh semua pelakon lelaki. Saya tahu limit saya macam mana. We still have the limit, we have the border.” Memetik kenyataan Intan kepada mStar Online.

TIDAK TERKESAN DENGAN TEGURAN NETIZEN

Berbalik kepada teguran netizen terhadap gambar tangan Zul Ariffin di atas pehanya, Intan yang kini berusia 22 tahun memberitahu dia langsung tidak terkesan dengan isu ini. Ianya adalah sengaja diada-adakan bagi menjadi batu api antaranya dan encik tunang.

Sumber Instagram

“Drama ni untuk menghiburkan semua orang, tak ada kena mengena dengan tunang saya.”

“Semua yang saya lakukan telah mendapat persetujuan daripada semua pihak. Keluarga dan tunang saya okay.”

“Yang menjadi masalah sekarang ni hanyalah komen-komen netizen yang cuba laga-lagakan hubungan saya dan tunang.” Jelas Intan lagi.

Sebelum ini, rata-rata netizen menegur gambar Intan dan Zul Ariffin agar dipadam bagi menjaga hati tunangnya berikutan gambar tersebut boleh dikatakan agak mesra hingga timbul dakwaan Intan Najuwa ni mudah untuk dipegang-pegang.

Sumber Instagram

Bagamanapun Intan telah pun tampil menjelaskan hal sebenar dan encik tunang pun dah izinkan untuk dia berbuat demikian. Jadi, doakan yang terbaik untuk Intan dan semoga kekal berjaya dalam industri hiburan tempatan.

Kredit: mStar Online

Kongsi artikel ini: