Tak Peduli Komen Negatif Netizen! Lofa Menang Anugerah Influencer Di Peringkat Antarabangsa

Nama demi nama yang dicipta oleh selebriti cantik dan berbakat besar Noor Neelofa Mohd Noor, 30 tahun. Neelofa atau lebih dikenali dengan Lofa merupakan anak kelahiran Pasir Mas, Kelantan dan merupakan kacukan Melayu Arab, memang bertuah kerana memiliki rupa paras yang cantik.

MENCIPTA NAMA DI ANUGERAH ANTARABANGSA

Terbaru, Neelofa telah memuat naik satu post di laman Instagram nya bagi berkongsi anugerah yang diterima di Influencer Awards Monaco 2019. Beberapa hari lalu Lofa berkongsi pengalaman menghadiri jamuan minum petang bersama influencer yang lain di satu tempeh yang mewah di atas kapal layar.

Sumber Instagram

Ramai insta famous kelihatan menghadiri majlis tersebut namun Lofa tidak pulang dengan tangan kosong kerana dia telah menerima anugerah bagi Entrepreneur Category. Lofa telah berkongsi momen tersebut melalui insta story yang dibuat oleh influencer yang lain bagi dirinya.

Sumber Instagram

Bukan calang calang selebriti di Malaysia untuk menghadiri majlis yang bertaraf antarabangsa tetapi bagi Lofa dia boleh lakukan apa saje.

PEREKA FASHION ANTARABANGSA MULA MERASAI KEHADIRAN LOFA

Kebelakangan ini Lofa kelihatan menghadiri hampir semua Fashion Week di seluruh dunia kerana sekejap dia berada di New York dan sekejap dia di Milan dan Paris. Lofa telah menghadiri beberapa Fashion Week dengan membawa nama pereka terkenal di dunia seperti Longchamp, Michael Kors, Gucci dan lain lain lagi.

Sumbr Instagram

Namun begitu, ramai yang merasai kehadiran Lofa kerana pembawakan yang di tengahkan oleh Lofa memang standing dan ada juga mengalahkan artis popular bertaraf antarabangsa. Ramai pereka terkenal yang bertemu Lofa dan menjadi kan rakyat Malaysia sangat bangga kerana Lofa memberi sinar baru industry seni Malaysia.

Sumber Instagram

Lofa bukan sahaja bijak membawa industry seni tetapi dia juga bijak menguruskan business miliknya sendiri seperti jenama hijab Naelofar.

Sumber : Neelofa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *