[Video] Tular MK mesra bersama kekasih, cantik bak Mira Filzah! Ramai peminat wanita menangis

Nama MK mula meningkat naik sejak dua menjak ini berikutan peneyebaran video di media sosial apabila peminat fanatiknya tidak dapat mengawal perasaan. Peminatnya itu dengan berani mengambil kesempatan dengan mencium pipi MK ketika ingin bergambar selfie.

Sumber Instagram

Untuk yang tidak mengenalinya, nama sebenar MK ialah Muhammad Hairi Amin, merupakan salah seorang anggota kumpulan K-Clique yang mula meningkat naik populariti mereka. Antara lagu yang sedang hit adalah mimpi duet bersama Alif.

MK DAH BERPUNYA GAISS

Apa yang menarik untuk cerita MK kali ini adalah terbaru tular video MK bersama buah hati pengarang jantungnya di media sosial. Untuk ini penulis kongsikan video tersebut yang mana dimuat naik oleh salah seorang pengguna Twitter yang hanya dikenali sebagai @mohdamirin.

MK BUAT PEMINAT WANITA KECEWA

Sekali gus menjawab persoalan netizen tentang status MK yang sudahpun berpunya. Maka kecewa lah yang mana tengah pasang angan-angan untuk memiliki jejaka rapper ini. Dapat dilihat rakaman video yang dikongsikan ini membuktikan MK seorang lelaki yang romantik biarpun penampilannya boleh dikatakan agak garang.

Sumber Twitter

RUPA PARAS BAK MIRA FILZAH

Sumber Twitter

 

Sumber Twitter

Menjengah ke ruangan komen netizen, sudah pasti kita dapat lihat peminat wanita sememangnya kecewa dan cemburu dengan gadis pilihan MK ini. Mana tidaknya rupanya cantik bak Mira Filzah, so tak hairan lah MK tangkap cintan sekali pun.

Sumber Twitter

HARAP INI SEMUA LAKONAN DAN EDIT

Ada yang berseloroh agar cerita ini hanya lah rekaan dan hayalan semata-mata kerana tak dapat terima kenyataan. Siap mengharapkan video yang tersebar ini hanya edit dari tangan tangan tak sepatutnya. Apa yang penulis boleh cakap terima lah dengan redha. Kiki.

Sumber Twitter

Apa pun sekiranya benar desas desus ini, sama sama kita doakan agar mereka kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin. Yang mana tengah broken tu, ada empat lagi anggota K-Clique yang korang boleh usha. Hehe.

Sumber: Twitter mohdamirin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *