Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Terliur Gaya Emma Maembong, Kakaknya Shikin Tampil Berambut Blonde

Dah namanya selebriti semestinya kehidupan diperhatikan oleh semua warganet termasuklah keluarga masing masing. Pada awal tahun ini, pelakon cantik Emma Maembong telah mengambil keputusan untuk tampil untuk tidak berhijab.

HIDAYAH SELAMA 5 TAHUN

Emma Maembong merupakan salah seorang selebriti yang penuh kontroversi dan dia juga mmepunyai ramai adik beradik yang cantic dan menjadi bulan semua mulut di Malaysia. Emma Maembong sebelum ini, berketerampilan tidak bertudung.

Sumber Instagram

Namun begitu dia telah memakai tudung dan berudah cara kehidupannya sebagai seorang selebriti. Dia telahpun tampil bertudung selama 5 tahun tanpa apa pun gangguan. Ramai peminat yang sukakan gayanya yang memakai tudung, manis dan sopan.

KAKAK MENGIKUT JEJAK SETELAH MEMBAHAN NETIZEN

Terbaru, salah seorang kakak Emma iaitu, Shikin Maembong telah dipercayai mengikut jejak adiknya itu dengan membuat keputusan membuka hijab, tudung. Shikin telah memuat naik gambarnya berpewatakan baru kebelakangan ini sejak pada bulan lepas.

Dia nampaknya aktif memuat naik fotonya tanpa memakai hijab dan berpewatakan berbeza dengan imejnya sebagai muslimah bertudung sebelum ini.

Sumber Instagram

Di laman sosial Instagram milik Shikin Maembong ini, dia telah menutup ruangan komen bagi mengelak daripada komen netizen yang bertanyakan pelbagai soalan kepada dirinya.

Sumber Instagram

Shikin kini tampil berambut blonde seumpama minah salleh. Namun begitu belum ada kenyataan rasmi daripada tuan badan sendiri.

Shikin, 36 tahun terdahulu telah tampil membidas warganet yang memberi komen terhadap perubahan yang telah dibuat oleh adiknya, Emma.

Sumber Instagram

Emma dan Shikin sememangnya adalah berasal daripada keluarga kacukan yang memang semuanya cantik cantik belaka. Adik beradiknya memang menjadi tumpuan kerana semuanya mempunyai rupa paras yang seakan kacukan.

Walau apa pun penampilannya, harap mereka terus menuju kearah kebaikan dan memberi manfaat kepada semua.

Sumber : Shikin Maembong

Kongsi artikel ini: