Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

[VIDEO] Makin parah!ditegur parking tepi ketika IG live,Sajat FREE SHOW bahagian bawahnya sebagai bukti

Kontroversi usahawan terkenal, Nur Sajat tak pernah lekang di bibir media sosial. Dia sering menjadi perhatian masyarakat gara gara status jantinanya menjadi tanda tanya. Sehingga kini identitinya dipertikaikan sama ada lelaki mahupun benar benar perempuan.

Sumber Instagram

TUNJUK BAHAGIAN SULIT SEBAGAI BUKTI

Semalam, Sajat tampil sekali lagi menjelaskan jantina sebenarnya di mata netizen. Dia menunjukkan bahagian bawahnya kepada umum ketika mengadakan live di instagram.

Sumber Instagram

Ketika dia rancak membuat live di instagram mengenai produk terbarunya ramai netizen yang menyertainya sambil berborak dengannya secara langsung. Dalam ketika dia sedang seronok bercerita tiba tiba ada satu komen daripada netizen yang membuatkan Ratu Kosmetik itu tidak senang dan naik angin.

‘BATANG MANA BATANG’-NETIZEN

Seorang netizen telah bertanyakan soalan yang begitu sensitif dan dengan itu Sajat terus bangun sambil ingin menjawab akan persoalan itu. Sajat telah bertindak menunjukkan alat sulit dirinya bagi membuktikan kepada netizen yang bertanyakan hal itu bahawa dirinya perempuan tulen.

Usahawan kosmetik ini, Sajat begitu yakin memberitahu di dalam langsung tayangan bahawa dia mempunyai alat sulit yang sama seperti perempuan lain diluar sana dan bukanlah berbentuk seakan lelaki seperti yang diperkatakan ramai.

SAJAT DATANG BULAN

Terdahulu, satu kontroversi turut melanda dirinya berkaitan persoalan jantina lalu dibuktikan melalui satu foto yang dimuat naik di akaun instagram peribadi milik ratu kosmetik itu mengenai dirinya yang sedang datang bulan. Gambar itu telahpun di padam oleh kerana akaun Sajat yang dahulu tidak dapat dikesan.

Melalui perkongsiannya itu, telah menimbulkan pelbagai buah mulut daripada netizen seperti:

PAKAI PAMPERS HUGGIES

Sumber Twitter

PEREMPUAN PUN TAK TUNJUK MACAM NI LA

Sumber Twitter
Sumber Twitter
Sumber Instagram

DOAKAN SEMOGA DITEMUKAN HIDAYAH

Sumber Instagram

Semoga kejadian sebegini membuka mata kita dalam menjaga adab serta aib diri sendiri. Jangan terlalu lalai mengejar hal dunia sehingga dilupakan hari pembalasan. Masih ada cara lain yang lebih baik untuk ditunjukkan kepada masyarakat tentang isu siapa betul dan siapa yang salah. Malah dalam hal menegur jangan pula kita lupa untuk menjaga tutur kata sehinggakan menghina orang lain dan jatuh aibnya.

Kongsi artikel ini: