Dunia Sedang Tenat! Lelaki Ini Tinggalkan Isteri Dan Anak Demi Kejar Cinta Mak Nyah

Manusia dan cinta sememangnya tidak dapat lari dan memang betul cinta itu membutakan tak kira lelaki mahupun perempuan. Kebelakangan ini banyak hubungan sejenis yang dipamerkan di media sosial tanpa segan silu dan seperti sesuatu yang membanggakan bagi sesetengah pihak.

Satu laman portal Indonesia, iaitu Tribun mendedahkan seorang lelaki yang bernama Sigit sedang selesa menjalinkan hubungan dengan seorang wanita transgender atau dengan bahasa kasarnya ialah maknyah.

Sumber Instagram

Sigit merupakan suami kepada seorang wanita dan mereka telahpun berkahwin dan mempunyai seorang anak yang comel.

CUKUP ANAK SEORANG

Menurut Sigit dia menjalinkan hubungan dengan seorang wanita transgender kerana dia berasa sudah cukup dengan kurniaan anak yang seorang daripada hasil perkahwinannya dan isteri. Teman wanita yang ingin dikahwininya ialah merupakan seorang Youtuber yang bernama Stasya.

Sumber Instagram

Sigit dan Stasya sudahpun mengenali satu sama lain dan menjalinkan hubungan selama 3 tahun. Alasan perhubungan terlarangnya itu adalah kerana Sigit tidak lagi mahu menambah anak.

TINGGALKAN ISTERI DEMI TEMAN WANITA TRANSGENDER

Sigit memutuskan untuk meninggalkan isterinya kerana berpendapat bahawa dia sudahpun cukup dengan beranak satu.

BEKAS ISTERI BERKAWAN BAIK DENGAN TEMAN WANITA TRANSGENDER

Sumber Instagram

Menurut Sigit bekas isteri dan Stasya juga mengenali satu sama lain dan berhubungan baik. Jelasnya lagi bekas isteri juga sering memujuk Stasya jika Sigit mempunyai masalah bersama Stasya. Tambahnya lagi bekas isteri sering kali menghabiskan masa bersama Stasya dan mereka mempunyai hubungan yang rapat.

Sigit menjelaskan bahawa bekas isterinya sentiasa memberi dorongan memujuk untuk hubungannya dan teman wanita transgendernya itu.

Sumber Instagram

Hal ini sangat pelik dan tak masuk dek akal waras kerana seorang isteri memberi sokongan terhadap hubungan terlarang ini namun begitulah realiti kehidupan di zaman sekarang. Hubungan kaum sejenis semakin menjadi jadi dan mereka sangat berbangga mendedahkan cinta itu di alam maya.

Semoga masyarakat Islam Malaysia dijauhkan dari gelaja sebegini. Allahu Akhbar!!

Sumber: Tribun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *